+36 70 978 6048     Hódmezővásárhely

Olvastad?

Írásaim

A cékla, avagy gondolatok az elfogadásról
Két jóbarát sörözik egy kocsmában, s közben megváltják a világot, mint ahogy azt mindig is szokták a kocsmai beszélgetések során.
Olvasd tovább!
Peregnek a napok
Peregnek a napok. Egyik a másik után. Hétfőn már várom a pénteket, mint a fáradt úszó a fordulónál a túlpartot, aki tudja, hogy még menni kell, nincs meg a napi adag. Hát nekem sincs meg.
Olvasd tovább!
A Nézőpont
Van az úgy, hogy két arca van, ha ketten nézzük ugyanazt, jobbról látom, te meg balról, s e tény bennünket szétszakaszt.
Ez egy vers. Olvasd tovább!
A Kati
– Hát csak elvetted a Katit? – tört ki barátjából a megelégedés, s arca széles mosolyra fakadt. – Mondtam én a többieknek: meglássátok, ebből lesz valami. Nem volt nehéz kitalálni.
Olvasd tovább!
Antigravitációs lencse
Ízig-vérig kézműves munka, teli fogaskerékkel. És nekem épp emiatt tetszett. Egyszerű fizika, kis fém térbe szorítva a múló idő, mellé egy csipetnyi történelem a lélektelen elektronikus kütyük között.
Olvasd tovább!

Támogasd te is író tevékenységem, kávézás közben könnyebb írni! :)
A fizetés indítható bankkártyával vagy Paypal-fiókkal. Köszönöm!

Elfajulás
Hazugul hörög, hogy hagyd, elfordulsz, s ujja már húzza a ravaszt.
Ez egy vers. Olvasd tovább!
Skizofrén merengő az interneten
- No, végre itthon, nyugiban! Itt az ideje ma is hsz-elgetni egy kicsit. Csak az a baj, nem tudom, hogy mihez szóljak hozzá. Valami olyan posztot kellene keresnem, amihez nagyon értek.
Olvasd tovább!
Barátok túl téren és időn
Az ablakok színesen villództak, bentről a tévék kék fénye festette szépre a kezdődő éjszakát, kint az ereszkedő ködben sárgán sugárzó utcai lámpák darabolták föl körülöttünk a teret.
Olvasd tovább!
Tele-mánia
Tévosz életének fonalát a Moirák gondosan fonógatták, de Zeusz atyánk megharagudhatott rá, mert vegyszer gubanc került az élete vonalára: lábai és kezei nem enyvedelmeskedtek neki.
Mini színdarab. Olvasd tovább!
Nihil
Nem. Nincs. Sehol. Semmi.
Ez egy vers mozgóképpel. Olvasd tovább!

Támogasd te is író tevékenységem, kávézás közben könnyebb írni! :)
A fizetés indítható bankkártyával vagy Paypal-fiókkal. Köszönöm!

Új magyar találmány
Ám egy autó sem kíséri végig egy család életét a jelen korban, elmúltak már azok az idők, amikor egy unalmas műszerfal beleégett a retinánkba.
Olvasd tovább!
Isten mikrotargetál
– Én egyszer vettem Katicának parfümöt, de azon nyomban vissza is küldött vele a boltba, egy üres üveggel egyetemben, hogy ‘ilyet vegyél, ni’!
Olvasd tovább!
A hivatalnokné verse
Lágyan csordogál az esti szél... Bolond az, ki nem így él!
Ez egy vers. Olvasd tovább!
Látogatás
Tíz perc múlva kilenc, az újoncok már rég ott toporognak a laktanya nyirkos aszfaltján, a letört sorompó csonkja mellett, a fagy elől zsebre dugott kézzel, némán, arccal a nap felé fordulva, s közben a szemük sarkából a kaput figyelik, mikor nyílik meg végre...
Olvasd tovább!

Megrendelhető

Nyomtatásban megjelent

Az alábbi szerzeményeim te is megrendelheted a kapcsolat oldalon keresztül.

Az időmilliomos
Az időmilliomos
Felgyorsult a világunk, és a munka valamint a hétköznapok során szinte mindenki állandó időzavarban szenved. Ugyan kinek ne lenne égető szüksége némi plusz időre, amivel kipótolhatná a napjait? Jogos tehát a kérdés, hogyan juthatunk hozzá extra időadagunkhoz?
Könyvem főhőse, Kovács Tihamér adja meg neked erre a választ! Ő, aki kénytelen-kelletlen hirtelen időmilliomos lesz. Személyes elbeszélése arról, hogy mit kezdett e nem várt 'adománnyal', talán téged is közelebb visz a megoldáshoz.
Puhatáblás, ragasztókötéses könyv, 120x190 mm, 76 oldal
2016
A tetőn
A tetőn
Elegáns lift, talán a legelegánsabb amelyben Paul valaha megfordult hosszú élete során. Jobbára lepusztult lakótömbök liftjeit használta csak, olyanokat,mint amelyik a saját házában is működött – ha épp működött. De ez másmilyen volt, ez egy előkelő belvárosi toronyházban tette a dolgát. Sehol egy firka a falon, se az az áporodott szag, amitől jobb menekülni, és még jobb lenne egy levegővel megúszni a merülést. Ez a felvonó körben faragott fa burkolattal fogadta utasait, alól márvány volt a padló, s a megvilágítást nem holmi közönséges lámpa szolgáltatta, döglött legyekkel a búrája alatt, hanem egy kész csillár.
Irkafűzött füzet, 122x194 mm, 12 oldal
2020